Type

Appartement

Oppervlakte

60 m²

Bouwjaar

1949 (2021)

Kenmerken

Omschrijving

Compas Vastgoed presenteert…

Per direct beschikbaar in hartje Groningen, boven supermarkt Nazar. All inclusive ultra luxe appartement aan de Boterdiep.
Dit appartement is splinternieuw gerenoveerd met een prachtige keuken, vloerverwarming, deurbel met camera en nog veel meer..

Omgeving
Boterdiep is een centraal punt in de stad Groningen. Zowel het stadscentrum als meerdere voorzieningen zijn op fiets- en loopafstand te bereiken. De dichtstbijzijnde supermarkt is zelfs onder de woning zelf!

De Rijks Universiteit Groningen is op vier minuten fietsafstand en het Zernike Complex op 13 minuten fietsafstand. Verder is Station Noord op vier minuten afstand en bevindt zich er ook een bushalte tegenover de woning (halte Pijpstraat).

Indeling
De woning bevindt zich op de tweede verdieping en is te bereiken via de trappenhal van het gebouw.

Vanuit de entree is de keuken/woonkamer en badkamer te bereiken. Vanuit de badkamer is de slaapkamer te bereiken, die weer toegang biedt tot de woonkamer met openkeuken. Vanuit de woonkamer is ook het terras te bereiken van maar liefst 65 vierkante meter!

Voorzieningen
Dit appartement beschikt over een groot terras van maar liefst 65 vierkante meter. Daarnaast beschikt het appartement over vloerverwarming en is de keuken luxe uitgevoerd met een vaatwasser en koelkast. Ook beschikt de woning over een digitale bel met een camera waarmee je zeker weet wie er voor de deur staat en ook via de bel kunt communiceren.

Voorwaarden

  • De huurprijs bedraagt €1.300,- inclusief: gas, water, elektra en internet;
  • De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden;
  • De waarborgsom bedraagt twee maal de kale maandhuur.

360° rondleiding

1.300

Boterdiep 49A

Plan een bezichtiging

Jouw droomwoning?

Plan dan een bezichtiging met een van onze makelaars.
Of als je nog een vraag hebt: stel deze gerust.