Type

Appartement

Oppervlakte

65 m²

Bouwjaar

1949 (2021)

Kenmerken

Omschrijving

Compas Vastgoed presenteert…

Per direct beschikbaar in hartje Groningen, boven supermarkt Nazar. All inclusive ultra luxe appartement aan de Boterdiep.
Dit appartement is splinternieuw gerenoveerd met een prachtige keuken, vloerverwarming, deurbel met camera en nog veel meer..

Omgeving
Boterdiep is een centraal punt in de stad Groningen. Zowel het stadscentrum als meerdere voorzieningen zijn op fiets- en loopafstand te bereiken. De dichtstbijzijnde supermarkt is zelfs onder de woning zelf!

De Rijks Universiteit Groningen is op vier minuten fietsafstand en het Zernike Complex op 13 minuten fietsafstand. Verder is Station Noord op vier minuten afstand en bevindt zich er ook een bushalte tegenover de woning (halte Pijpstraat).

Indeling
De woning bevindt zich op de eerste verdieping en is te bereiken via de trappenhal van het gebouw.

Vanuit de entree is de keuken/woonkamer, de badkamer en de twee slaapkamers te bereiken. Beide slaapkamers hebben een uitzicht op het terras die te bereiken is vanuit het portiek.

Voorzieningen
Dit appartement beschikt over een mooi terras van 15 vierkante meter. Daarnaast beschikt het appartement over vloerverwarming en is de keuken luxe uitgevoerd met een vaatwasser en koelkast. Ook heeft u een digitale bel met camera tot uw beschikking waarmee je zeker weet wie er voor de deur staat.

Voorwaarden

  • De huurprijs bedraagt €1.400,- inclusief: gas, water, elektra en internet;
  • De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden;
  • De waarborgsom bedraagt twee maal de kale maandhuur.

360° rondleiding

1.400

Boterdiep 49C

Plan een bezichtiging

Jouw droomwoning?

Plan dan een bezichtiging met een van onze makelaars.
Of als je nog een vraag hebt: stel deze gerust.