Type

Appartement

Oppervlakte

137 m²

Bouwjaar

2022 gerenoveerd

Kenmerken

Omschrijving

Compas Vastgoed presenteert…

Per direct beschikbaar in hartje Groningen, boven supermarkt Nazar gelegen. Recent gerenoveerde luxe uitgevoerde appartement aan de Boterdiep te huur aangeboden.
Dit gemeubileerde appartement is splinternieuw gerenoveerd met een prachtige keuken, vloerverwarming, luxe badkamer en nog veel meer.

Omgeving:
Boterdiep is een centraal punt in de stad Groningen. Zowel het stadscentrum als meerdere voorzieningen zijn op fiets- en loopafstand te bereiken. De dichtstbijzijnde supermarkt is op de begane grond van het complex gelegen!

De Rijksuniversiteit Groningen is op vier minuten fietsafstand en het Zernike Complex op 13 minuten fietsafstand. Verder is Station Noord op vier minuten afstand en bevindt zich er ook een bushalte tegenover de woning (halte Pijpstraat).

Indeling:
De woning bevindt zich op de eerste verdieping en is te bereiken via de trappenhal van het gebouw.

Vanuit de entree is de ruime woonkamer met open keuken te bereiken. Met de centraal gelegen trap is de ‘verdieping’ gelegen, deze verdieping heeft twee delen welke als twee slaapkamers kunnen dienen. Vanuit een van de kamers is het ruime terras te bereiken. Vanuit de woonkamer is ook de ruime badkamer te bereiken, welke is voorzien van een luxe badkuip.

Voorzieningen:
Dit appartement beschikt over een groot terras van 17 vierkante meter. Daarnaast beschikt het appartement over vloerverwarming en is de keuken luxe uitgevoerd met een vaatwasser en koelkast. Verder beschikt de woning over een slimme deurbel met camera, deze is onder andere via de smartphone te bedienen. Tot is de woonruimte voorzien van een wasmachine en volledig gemeubileerd.

Voorwaarden:
De huurprijs bedraagt € 1.950,- exclusief gas, elektra en inclusief internet en water.
De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden;
De waarborgsom bedraagt twee maal de kale maandhuur.

360° rondleiding

1.950

Boterdiep 49F

Plan een bezichtiging

Jouw droomwoning?

Plan dan een bezichtiging met een van onze makelaars.
Of als je nog een vraag hebt: stel deze gerust.