Type

Woonhuis

Oppervlakte

50 m²

Bouwjaar

1902

Kenmerken

Omschrijving

Per direct beschikbaar! Woonhuis met grote tuin in de Damsterbuurt.

Fraai gelegen in de Damsterbuurt (Groningen-oost) met een woonkamer met openkeuken, twee slaapkamers en doucheruimte inclusief toilet. Daarnaast ook een eigen tuin van maar liefst 34m² met een schuurtje erbij als opslagruimte.

Per direct beschikbare benedenwoning aan de Damsterdiep, een mooi locatie waarbij vele locaties op fietsafstand ligt. 10 minuten fietsen naar Groningen centraal(station) en maar 11 minuten fietsen naar Groningen Noord(station). Binnen drie minuten lopen bevinden zich verschillende bushaltes waarbij het openbaar vervoer met de bus ook goed toegankelijk is. De Sontplein is op maar 4 minuten fietsen en binnen 5 minuten fietsen zit je midden in het stadscentrum!

Huurprijs is exclusief gas, water, elektra en internet waarvoor €100,- in rekening gebracht wordt, bovenop de kale huurprijs.

INDELING: Entree/hal met ingang tot de woonkamer. Woonkamer: toegang tot douche en toilet, twee slaapkamers, modern keuken inclusief een vaatwasser..

Ben je op zoek naar een woning met een fijn karakter en veel sfeer in Groningen, maak een afspraak en wij leiden je graag rond!

Bijzonderheden:
– minimale huurperiode is 1 jaar;
– waarborgsom is 1.5 maandhuur.

360° rondleiding

1.000

Damsterdiep

Plan een bezichtiging

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Jouw droomwoning?

Plan dan een bezichtiging met een van onze makelaars.
Of als je nog een vraag hebt: stel deze gerust.