Advies

De vastgoedmarkt is een complexe en intransparante markt. Vooral de laatste aantal jaren is het helaas steeds moeilijker om verstandig te handelen vanwege de verhitte en krappe markt.

Compas Vastgoed assisteert zowel de particuliere als de zakelijke investeerder om een geschikte pand te vinden zonder overhaaste keuzes te maken.

Voor investeerders stellen wij onder andere een rapport op per pand wat het directe en indirecte rendement is op het moment van aanschaf en de komende 30 jaar. Hiermee kan de investeerder in een opslag zien of het een geschikte investering is of niet.

Hoe geven onze experts advies?

Soorten beleggingen

De voornaamste reden om vastgoed aan te schaffen is om het lage risico ervan. Daarbuiten is het opgewassen tegen inflatie en is vastgoed over het algemeen waardevast.

Soorten beleggers

U hoeft geen vastgoedmagnaat te zijn om te kunnen beleggen in vastgoed. Ook als een doorsnee arbeider is het mogelijk om passief inkomen te creëren uit vastgoed, wat we ook vooral toejuichen.

Elke soort belegger krijgt advies op maat bij Compas. Een particuliere belegger moet een ander strategie volgen dan een grote institutionele belegger en daar houden wij uiteraard rekening mee.

Adviesrapport

Zelf een pand gevonden alleen weet u niet zeker of het rendementvolle investering is? Wij maken binnen 2 werkdagen een adviesrapport voor u met alle cijfers en factoren waardoor u miskopen kunt voorkomen.

Ook heeft u hiermee een 30-jarig overzicht en kunt u zowel het maximale investeringsbedrag als potentieel verkoopbedrag bepalen.

Per situatie

Elk advies is uniek bij Compas. Heeft u een ander hypotheek of kosten? Bent u vooral uit op indirect rendement in plaats van direct of omgekeerd? Alle factoren wegen zwaar en daar houden wij rekening mee.