A tot Z

De klant kan bij ons terecht met vragen over het gehele proces. Juridisch advies nodig? Geen punt. CV-ketel van een huurder doet het niet meer? Ook geen punt. Kapitaal voor een project, maar nog niet het juiste plan gevonden? We linken u met de juiste projectontwikkelaar.

Juridisch bijstaan

Compas Vastgoed heeft naast een breed team ook een breed netwerk. Zo hebben wij een sterk juridisch team die zowel onze als uw problemen of vragen kunnen oplossen. Onze vastgoedjuristen staan voor u klaar, want niets kost meer dan een juridische fout.

Wilt u alvorens uw vergunningaanvraag deze toetsen bij onze jurist? Evenals mogelijk!

Energielabel opnemen

Zoals iedereen weet, is het hebben van een energielabel tegenwoordig verplicht. Hedendaags moet een energielabel steeds hoger en hoger. Wij helpen u zowel in het verduurzamen van uw pand als het meten van de energielabel.

Architect

Heeft u een architect nodig voor een uitbouw of nieuwbouw? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij hebben een ervaren architect in huis die altijd flexibel meedenkt met uw wensen.

Onderhoudsteam

Voor het technische deel van van het beheer hebben wij ons eigen onderhoudsteam. Dit zorgt zowel voor snelle oplossingen als lagere kosten dan bij de concurrenten die het veelal uitbesteden.

Taxatie

Ook voor het taxeren van uw pand helpen wij u graag verder. Wij hebben ervaren partners die u hierbij van dienst kunnen zijn.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter, zodat wij u zo snel mogelijk kunnen terugbellen

Verstuur bericht